You are here: Home Projektek

Projektek

Győr zajtérképe és zajcsökkentési intézkedési terve

E-mail Nyomtatás PDF

Elkészült Győr város közigazgatási területére vonatkozó zajtérkép és a következő 5 évre vonatkozó zajcsökkentési intézekdési terv.

Részleteket az alábbi linken olvashat:

http://innovacio.gyor.hu/cikk/strategiai_zajterkep.html 

Levegő szenyezettség 2012.

E-mail Nyomtatás PDF

Az Országos Légszennyezettségi Mérőhálózat honlapján tájékozódhat a települések 2012. évi légszennyezettség alakulásáról.

 

Ide kattintva az automata mérőállomás adatainak értékelés érhető el: http://www.kvvm.hu/olm/docs/2012_automata_ertekeles.pdf

Ide kattintva a manuális mérőállomás adatainak értékelés érhető el: http://www.kvvm.hu/olm/docs/2012_RIV_ertekeles.pdf

 

 

 

 

 

Hőségriadó: Meghosszabbítva

E-mail Nyomtatás PDF

Hőségriadó: Meghosszabbítva

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a kánikula várhatóan a péntekről szombatra virradóra érkező hidegfrontig folytatódik. Ezért az országos tisztifőorvos a III. fokú hőségriadót 2013. augusztus 9. 24 óráig meghosszabbítja.

 

Közterületi gyomirtás

E-mail Nyomtatás PDF

Közterületi gyomirtás

A GYŐR-SZOL Zrt. városüzemeltetési üzletágának koordinálásában a napokban zajlik a közterületi gyomirtás. A reggeli és kora délelőtti órákban végzett beavatkozás során a szakemberek a zöldterületeket nem érintő szegélyek mentén, díszburkolatos felületeken, terelőszigetek területein, villanyoszlopok és KRESZ táblák környezetében végzik el a szükséges gyomirtást. A munka során kijuttatott vegyszer a biztonsági előírások figyelembe vételével közterületen használható.

 

Ismét hőségriasztás

E-mail Nyomtatás PDF

Ismét hőségriasztás

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint visszatér a hőség, a következő napokban erősödik a nappali felmelegedés. A napi középhőmérséklet eléri, illetve meghaladja 25 fokot. Ezért 2013. augusztus 2. péntek 0:00 órától 2013. augusztus 5. hétfő 24:00 óráig az országos tisztifőorvos II. fokú hőségriasztást ad ki az ország egész területére.

 
Oldal 1 / 19

Galéria

logo_02a
Image Detail

Közlekedj tudatosan! projekt kiadványa

Autóbusszal Győrben

Autóbusszal Győrben

Symbol
Projektek